Wijnkelders, wijnrekken en inbouw

Mocht u een mooie ruimte hebben danwel een ruimte beschikbaar willen maken voor de opslag van wijn en/of sigaren dan is dat bij ons ook mogelijk!

Wijnkelder of ruimte

Wij kunnen ervoor zorgen dat u vele honderden (of zelfs duizenden) flessen wijn kunt bewaren, zo lang als u zelf wilt én op de door u gewenste condities. Belangrijke aspecten van zo’n ruimte zijn naast de juiste temperatuur en bevochtiging natuurlijk ook de indeling en hoe het opleggen van de wijn. Wij kunnen wij er ook voor zorgen dat de ruimte ook nog eens ingedeeld wordt met houten wijnrekken (op maat gemaakt en hout naar keuze zoals bijvoorbeeld mooi eikenhout) waardoor u de ruimte optimaal kunt gebruiken. Zelfs een glazen wand of deur behoort tot de mogelijkheden!

Inbouw van een klimaatkast

U wenst een klimaatkast ingebouwd te hebben in uw huis, bijkeuken, bar, loungeclub of zelfs restaurants? Dat behoort ook tot de mogelijkheden bij ons. Op die manier wordt een klimaatkast een onderdeel van het interieur!

Rookkamer

Het bewaren van sigaren is net zoals wijn zéér belangrijk omdat we te maken hebben met een mooi natuurproduct.  U wilt de sigaren bewaren of misschien wel een mooie “inloopkast” hebben waardin u ook nog eens rustig wenst te gaan zitten en te genieten van een mooie sigaar in deze ruimte. Wij kunnen wij er voor zorgen dat de ruimte ook nog eens efficiënt ingedeeld kan worden (op maat gemaakt en hout naar keuze zoals bijvoorbeeld cederhout) waardoor u de ruimte optimaal kunt gebruiken. Zelfs een glazen wand of deur behoort tot de mogelijkheden!

Wijnklimaatkast, wijnkoelkast, wijnkoelers