Wijn bewaren

Wijn is één van de weinige natuurproducten waarvan de kwaliteit in de loop van de tijd kan verbeteren, maar daarbij moet natuurlijk wel de juiste omgeving worden gecreërd.

Natuurlijke wijnkelders zijn de ideale plaats om wijn te bewaren vanwege het schaarse licht, het ontbreken van trillingen en het hebben van een speciaal klimaat. Onze wijnklimaatkasten zijn de perfecte vervangers van een natuurlijke wijnkelder en zorgen ervoor dat u uw wijnen bewaart op de door u ingestelde temperatuur.


Meer dan alleen wijn

Sigaren zijn in veel opzichten net als wijn. Zij zijn natuurlijk, organisch en gevoelig voor hun omgeving. Zij zijn het rijpe product van een zorgvuldig gecontroleerde combinatie van temperatuur en luchtvochtigheid. Sigaren dienen dan ook zorgvuldig te worden bewaard voor een optimaal genot in een humidor.


Chocolade kan men natuurlijk meteen opeten maar ook even bewaren voor nog een gelukkig moment op een later tijdstip … Het is dan wel essentieel om de chocolade op de juiste manier te bewaren!

Naast klimaatkasten voor wijn, sigaren en chocolade, hebben wij ook nog bier-coolers, kaas-klimaatkasten, saké-klimaatkasten, wijn-loungesets, champagne-klimaatkasten, opslagklimaatkasten.

Wijnklimaatkast, wijnkoelkast, wijnkoelers